Spektakl terapeutyczny 8.07.2018 "Wszystko w Tobie chce kochać"

włącz .

SENSytywni.pl

Teatr modelujący życie

Spektakl terapeutyczny
„WSZYSTKO W TOBIE CHCE KOCHAĆ”
odbył się 8. 07. 2018 r. w klubie/restauracji VEGA w Warszawie
To pierwsza edycja w ramach nowego projektu artystycznego - spektakl interaktywny
z tekstami poetyckimi Alicji Kuczyńskiej - Kraty oraz muzyką kreatywnego
i cechującego się niezwykłą wrażliwością wszechstronnego artysty Piotra Dąbrowskiego.

Zapraszamy ponownie w sierpniu 2018! Wkrótce więcej informacji!!!
Dziękujemy za wsparcie naszych działań obecnością, słuchaniem, i dzieleniem się refleksjami.
Tymczasem dzielimy się wybranymi refleksjami po pierwszym spektaklu:

Beata Jeżak: „Spotkanie napełniło mnie siłą i radością. Spotkanie z Alicją, która cudownie przedstawiała swoje wiersze, a w tle rozbrzmiewały delikatne dźwięki wydobywane z naturalnych instrumentów przez Piotra. Atmosfera wyciszenia i zasłuchania kameralnego grona publiczności, a na zakończenie wymiana osobistych doświadczeń. Dziękuję. ”

Krzysiek Kubiak: „Wielki spektakl, dziękuję Wam obojgu. Proszę o więcej! Piotrze dzięki za Twoje szmery, brzęki, jęki, wycia, męki, jazgoty, psoty, alikwoty, owertony, pulsy, żaby, szumy, fale, stuki, puki, brzdęki, wołanie głuche, krzyki przemilczane, wygłupy poskromione, miłości utajone, ewolucje, skoki i rzuty, machnięcia i chlapnięcia, emocje w dzwonkach, radość na sznurkach, węzełki we włosach oraz SZTUKĘ. ”

Małgorzata Zgiet: „Z serca dziękuję Alicjo za Miłość, którą podzieliłaś się z Nami, Miłość królującą w słowach Twych wierszy, Miłość, do której poszukiwania w sobie zachęcałaś, bo przecież nie bez powodu spotkanie nosiło tytuł: "Wszystko w Tobie chce kochać"... Dziękuję pięknie Piotrowi za to, że tak subtelnie towarzyszył Nam w tej podróży do Siebie... Wybierając się na to spotkanie zastanawiałam się czy będę mogła zobaczyć muzykę i usłyszeć kolory, kiedy Piotr zagra na "klawiaturze" wzruszeń ;). Stało się jeszcze piękniej... może dlatego, że w dużej mierze jestem słuchowcem i osobą sensytywną, mogłam odbierać dźwięki całą sobą. Fale dźwięków i wibracje przepływały przez moje ciało wywołując uczucie uniesienia, odprężenia i głębokiego relaksu na poziomie nie tylko ciała, ale także umysłu i duszy. Subtelne dźwięki przyczyniły się do tego, że odzyskałam spokój, radość, majestatyczny dźwięk jednocześnie otaczał mnie i przenikał, uspokajał i koił... Jestem wdzięczna wszystkim obecnym za Wasze oddziaływanie i Nasze współodczuwanie... To było wyjątkowe, wielowymiarowe doświadczenie, którego nie sposób opisać ani zapomnieć…”

Znajdźcie nas na facebooku: https://www.facebook.com/events/192821094769980/