Tydzień Mediacji - kropla drąży skałę

włącz .

Wywiad podsumowujący Tydzień Mediacji z Prezesem Zarządu Alicją Kratą: http://www.mediacje.lex.pl/czytaj/-/artykul/tydzien-mediacji-drazy-skale Wykład *Rola adwokata jako pełnomocnika strony w mediacji” z panelem dyskusyjnym Wykład odbędzie się 28. 10. 2013 r. o godz. 18:00 w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania w Warszawie przy ul. Pawiej 55, sala nr 67. Prowadzenie: Piotr Hernik - adwokat Warszawskiej Izby Adwokackiej, mediator Centrum Mediacyjnego przy Naczelnej Radzie Adwokackiej, absolwent szkolenia i stażu w ramach projektu „Mediator w społeczności” Fundacji MEDIARE. W dyskusji panelowej udział weźmie Alicja Krata – Prezes Zarządu Fundacji MEDIARE wraz z innymi zaproszonymi Gośćmi: Kamilą Zagórską - adwokatem; doświadczonym pełnomocnikiem w mediacjach rodzinnych, w tym transgranicznych; Grzegorzem Frączakiem - dyrektorem Ośrodka Mediacji Fundacji Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Śląskiego; asystentem w Katedrze Postępowania Cywilnego WPiA UŚ. Tydzień mediacji – podsumowanie Ministerstwa Sprawiedliwości: http://ms.gov.pl/pl/dzialalnosc/mediacje/miedzynarodowy-dzien-mediacji-2013-rok/